-A

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Záhadny sud.

Kto je v sude? Je tam niekdo živý? Má nám to niečo signalizovať. Prečo Toby zamlčal Spencer čo je v ňom.
Neviem ako začať. Myslím, že to poviem takto. V tom sude možno bude Melisa. Prečo? Ten sklad je prenajatý už 4mesiace. A koľko je preč Melissa? Okolo 4 mesiacov. Možno sme si mali myslieť, že je preč. No čo ak nestihla utiecť? Spojleri 5B vravia o tom, že Ali zabie Melissu. No však nemusela ju prave zabiť Ali. Spencerina učiteľka vravila, že tam videla blondýnku. No a kto je blondínka a nema najčistejší profil? Predsa naša Cece. Melisa možno vedela viac a tak ju chceli odstrániť. Toby by mal teda dvôvod nič nepovedať Spence, nechcel jej ublížiť. Dolu do komentov mi píšte vaše názory. Hl. adminka. http://vignette2.wikia.nocookie.net/prettylittleliars/images/4/45/Pll~5x16-16.png/revision/latest?cb=20150121135834

čo je v sude :) | stály odkaz

Komentáre

  1. :D
    No dobrá úvaha :) tz si myslíš že som zabil-la Melisu? Ale nemusí to byť pravda :) skoro sa dozvieš čo je v tom barle :) niečo ti však prezradím nie som Ali :)
    -A
    publikované: 08.02.2015 15:24:49 | autor: Spoby (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014